Idébasen

Find projekt

Hvad interesserer dig?

8 resultater
Emne Nøgleord Udviklingssted År
Patient Produkt Bæredygtig Ernæring Kvalitetsforbedring Sundhedsinnovationspuljen Initiativprisen Regionshospitalet Gødstrup 2021

Fokus på madspild i vores daglige produktion - opdelt i to fokusområder: Spild i produktionen og Spild på serveringsstederne

Ernæring Bæredygtig Initiativprisen Medarbejderinddragelse Regionshospitalet Randers 2020

En indsats for mere sund og klimavenlig mad til patienter og ansatte.

Ernæring Produkt Smartprisen Regionshospitalet Horsens 2021

En afprøvning af, hvordan musik, akustik og lyd understøtter menneskers opfattelse af mad, smag og velbefindende

Produkt Patient Ernæring Initiativprisen Sundhedsinnovationspuljen Hospitalsenhed Midt 2021

Videreudvikling af det elektroniske madbestillings- og kostregistreringssystem MinMenu

Ernæring Digitalisering Sundhedsinnovationspuljen Regionshospitalet Gødstrup 2019

AUH som digitalt fyrtårn for bedre ernæringsbehandling

Digitalisering App Patient Ernæring Sundhedsinnovationspuljen Aarhus Universitetshospital 2019

Sikring af sufficient ernæring hos indlagte patienter

Ernæring Patient Proces Sundhedsinnovationspuljen Regionshospitalet Horsens 2021

Anvendelse af flere bitre grøntsager i storkøkkener, fordi de muligvis har en positiv indvirkning på helbredet.

Produkt Ernæring Smartprisen Patient Personale Regionshospitalet Randers 2019

Fokus på madspild i vores daglige produktion - opdelt i to fokusområder: Spild i produktionen og Spild på serveringsstederne

Regionshospitalet Randers
2020

En indsats for mere sund og klimavenlig mad til patienter og ansatte.

Regionshospitalet Horsens
2021

En afprøvning af, hvordan musik, akustik og lyd understøtter menneskers opfattelse af mad, smag og velbefindende

Hospitalsenhed Midt
2021

Videreudvikling af det elektroniske madbestillings- og kostregistreringssystem MinMenu

Regionshospitalet Gødstrup
2019

AUH som digitalt fyrtårn for bedre ernæringsbehandling

Aarhus Universitetshospital
2019

Sikring af sufficient ernæring hos indlagte patienter

Regionshospitalet Horsens
2021

Anvendelse af flere bitre grøntsager i storkøkkener, fordi de muligvis har en positiv indvirkning på helbredet.

Regionshospitalet Randers
2019
8 resultater
Top