Emne | Nøgleord | Udviklingssted | År |
---|---|---|---|
Patient Produkt Bæredygtig Ernæring Kvalitetsforbedring Sundhedsinnovationspuljen Initiativprisen | Regionshospitalet Gødstrup | 2021 | |
Fokus på madspild i vores daglige produktion - opdelt i to fokusområder: Spild i produktionen og Spild på serveringsstederne |
Ernæring Bæredygtig Initiativprisen Medarbejderinddragelse | Regionshospitalet Randers | 2020 |
En indsats for mere sund og klimavenlig mad til patienter og ansatte. |
Ernæring Produkt Smartprisen | Regionshospitalet Horsens | 2021 |
En afprøvning af, hvordan musik, akustik og lyd understøtter menneskers opfattelse af mad, smag og velbefindende |
Produkt Patient Ernæring Initiativprisen Sundhedsinnovationspuljen | Hospitalsenhed Midt | 2021 |
Videreudvikling af det elektroniske madbestillings- og kostregistreringssystem MinMenu |
Ernæring Digitalisering Sundhedsinnovationspuljen | Regionshospitalet Gødstrup | 2019 |
AUH som digitalt fyrtårn for bedre ernæringsbehandling |
Digitalisering App Patient Ernæring Sundhedsinnovationspuljen | Aarhus Universitetshospital | 2019 |
Sikring af sufficient ernæring hos indlagte patienter |
Ernæring Patient Proces Sundhedsinnovationspuljen | Regionshospitalet Horsens | 2021 |
Anvendelse af flere bitre grøntsager i storkøkkener, fordi de muligvis har en positiv indvirkning på helbredet. |
Produkt Ernæring Smartprisen Patient Personale | Regionshospitalet Randers | 2019 |